Remys hjørne februar/mars

Remy kommer med sin månedlige oppdatering fra Innovasjon Gardermoen! 
Tiden flyr i godt selskap!

Jajamen! Jeg skrev sist at jeg skulle lege ut Remys hjørne en gang i måneden – så denne gangen sier jeg «bedre sent enn aldri».

Tiden siden februar har bare flydd av gårde, det samme har snart mars også gjort og vi har gjort så vanvittig mye morsomt siden sist.
Et av høydepunktene var at vi fikk ta del i både skolemesterskap og fylkesmesterskapet i Ungt Entreprenørskap – hvor en av de lokale ungdomsbedriftene tok steget helt frem til finalen Norgesmesterskap Ungdomsbedrift 2023 fra 27-28. april 2023 på NOVA Spektrum, Lillestrøm.
Vi heier på Recycled Gym og deres 100% resirkulert e produkter, bestående av klatretau fra vulkan klatresenter og stål rester fra teknologi- og industrifag på Eidsvoll VGs som skal brukes på treningssentre.


Vi har siden sist deltatt på Umani 2023, en matmesse på NOVA Spektrum, hvor vi stilte sammen med Lokalmat prosjektet. Vi har hatt flere frokost møter og hele nesten 150 påmeldte totalt, møte ute hos både medlemmer og kommuner, næringstreff med lokale aktører, både ute hos Element Logic og her på Business Jessheim og mye, mye mer.

I tillegg har Marianita vist frem Hurdal på best mulig vis under spark VM, med å invitere God morgen Norge på sparktur sammen med ordføreren – det er så gøy at vi kan sette regionen på kartet på riksdekkende tv!

Sammen med Eidsvoll kommune arrangerer vi og Eidsvoll Næringslivsforening en Næringskonferanse i Eidsvoll, hvor man også kan nominere de som er med på å fremme vekst i bygda. Ønsker du å nominere noen, så kan du gjøre det her.

En annen kul greie som er på gang, er at vi er i planlegging av både Gardermokonferansen 2023, som i år er 7. November på Thon Hotel Oslo Airport på Gardermoen, i tillegg til at vi er godt i gang med Innovasjonsprisen 2023 – les mer om prisen her: www.innovasjonsprisen.no – her kan du nominere ditt eget selskap eller andre du føler fortjener oppmerksomheten og prisen. Fristen for å nominere er 1. september 2023. Prisen blir delt ut på Gardermokonferansen.

Jeg gleder meg til å kunne vise mer av hva vi driver med fremover – det innebærer blant annet utbyggermøter, næringspris, årsmøte, rivning av kontorvegger og nye fjes – så ….stay tuned

Så…en siste ting – vi kommer gjerne på besøk for en prat ute i din bedrift, vi vil gjerne se hva du og dere driver med, eller kom på besøk hos oss da vel!

Døra er åpen og kaffen er klar her på Business Jessheim. Velkommen!


En sen mars hilsen fra,
Remy :-)