Lærerikt frokostmøte med Nannestad Næringslivsforum

Torsdag 13.juni samlet vi næringslivet i Nannestad til frokostmøte med et spennende program. Morgenen var satt av til å høre om temaene gjenbruk og bærekraft.


Bilde: Fotograf Espen Solli.
Denne gangen var vi på besøk hos daglig leder Kjetil Bergseth i Areol Innredninger AS på Kopperudmoen Næringspark i Nannestad. Her har de et imponerende stort lager med brukte reoler. Dagens frokostmøte ble holdt inne i lagerbygningen til Areol. Karl Vidar Bogetvedt i Nannestad Næringslivsforum ledet oss trygt gjennom dagens program som åpnet med at Kjetil Bergseth presenterte bedriften og deres fokus på gjenbruk av brukte reoler. 

Bjarte Rydland, leder i NLM Gjenbruk tok over for å snakke om deres gjenbruksbutikker, hvordan de skaper et godt kundemiljø og sitt viktige bidrag til samfunnet. Vi fikk se flere bilder av hvordan man kan gjøre en gjenbruksbutikk mer innbydende med enkle grep. 

Hilde Kristin Nordby Raffelsen, senior manager revisjon i BDO, snakket om hvordan de, internt i BDO, jobber med bærekraft og bærekraftsrapportering.

Espen Ramsbacher, CEO og grunnlegger av CIRCMAR AS avsluttet med å snakke om hvordan de produserer gjenbrukbare paller til transport av fisk. Pallene produseres av havplast og CIRKMAR jobber stadig med nye strategier og utvikling av nye produkter. 

Bilder og video fra frokostmøtet er produsert av fotograf Espen Solli. Ta gjerne en titt på mer av arbeidet hans her.

Takk for et spennende og lærerikt frokostmøte.