Kvinnenettverk på Øvre Romerike - I full gang med etableringen!

Satser nå på noe som har vært etterspurt lokalt: – Vi ser at det er riktig tid å få det på plass

Vi er i full gang med etableringen og planleggingen av det kommende Kvinnenettverket på Øvre Romerike. Les hele saken og bakgrunnen for Kvinnenettverket i artikkelen til Mitt Jessheim her

"Marianita Hustveit i Innovasjon Gardermoen, som også er prosjektleder for nettverket, påpeker at dette er noe som har vært etterspurt tidligere.
 

– Vi gleder oss veldig over at nettverket nå etableres. Det er noe som har vært etterspurt på Øvre Romerike, og vi gleder oss til å ta del i dette prosjektet og samtidig bygge og løfte nettverket opp og frem, sier Hustveit."
 

Vi vet at det finnes mange engasjerte, fremoverlente og kunnskapsrike forretningskvinner her på Øvre Romerike. Derfor tror vi det er viktig at aktive kvinner i næringslivet har muligheten til å ta del i et nettverk. Et nettvek hvor man kan bygge videre på kompetanse innenfor blant annet lederskap, styreverv og lignende. Vi ønsker at kvinnenettverket skal oppleves som faglig relevant og dagsaktuell for alle som ønsker å bli med, men også at det kan gi opplevelse av spennende diskusjoner og temaer. 

Er du interessert i å bli med i nettverket? Send din kontaktinformasjonp å mail til prosjektleder Marianita: marianita@innovasjon-gardermoen.no 

Vi gleder oss til å høre fra deg!