Innovasjon Gardermoen inngår avtale med SMB tjenester AS

Innovasjon Gardermoen jobber for å tilby gode betingelser for medlemmene våre. Som en del av det er vi veldig glade for å kunne fortelle at vi har inngått en rammeavtale med SMB Tjenester AS. Gjennom avtalen kan vi tilby medlemmene våre gode rabatter på varer og tjenester. 

 
Om samarbeidet

SMB-tjenester AS jobber med å forhandle frem gode rammeavtaler for innkjøp og tjenester. Medlemsfordelene er til fri bruk for alle medlemsbedrifter av Innovasjon Gardermoen og deres ansatte. SMB Tjenester AS stiller i tillegg med en fast rådgiver for oppfølging og ivaretakelse av Innovasjon Gardermoens medlemmer. På den måten kan medlemmene alltid føle seg trygge på at de finner løsninger tilpasset deres behov.


Nå finner medlemmene våre alt de trenger på et sted gjennom medlemskapet de har hos oss. Vi jobber hele tiden med å sørge for at medlemmene i Innovasjon Gardermoen skal få gode vilkår, gode møteplasser og inspirere til samarbeid, sier Remy Skogstrand, daglig leder i Innovasjon Gardermoen om avtalen med SMB Tjenester AS.
 

Med avtalen kan medlemmer av Innovasjon Gardermoen spare store summer på booking av alt fra flyreiser og hoteller til forsikringer og kurs. Følg gjerne med i aktivitetskalenderen til Innovasjon Gardermoen for spennende webinarer eller samlinger med SMB Tjenester fremover. 

 

Vi er svært begeistret for å inngå dette samarbeidet med Innovasjon Gardermoen. Partnerskapet vil gi oss tilgang til verdifulle ressurser og et solid nettverk som gjør oss i stand til å levere enda bedre tjenester til våre medlemmer. Innovasjon Gardermoen deler vår visjon om innovasjon og bærekraft, og vi ser frem til å samarbeide om å skape merverdi for medlemmene, sier Johannes Havig, kommersiell leder i SMB Tjenester AS. 
 


Vi gleder oss til fortsettelsen!


For å feire samarbeidet har vi ekstra rabatt på reiser med Norwegian i sommer.
Sjekk ut medlemsfordelene her.