GARDERMOEN AIRPORT HOTEL AS

På terskelen til Oslo & 5 minutter unna verden.


Er du på gjennomreise eller en del av en konferanse? Hos oss får du personlig service av våre ansatte, du kan nyte god og nordisk mat med lokale råvarer i restauranten og overnatte i et av våre nyoppussede rom for en god natt søvn.

Vi vil være et hotell det er godt å komme til. Hotellet er nyoppusset som setter rammen for hyggelige og intime arrangementer for alle våre gjester. Vi tilbyr 201 hotellrom som alle har WIFI og Chromecast.

Enten det er kick off eller kurs, vi kan skreddersy for arrangement og konferanser for 2 til 110 deltakere. Alle våre 9 møtelokaler har naturlig belysning og er på et og samme plan. Vi har lagt til rette for at det kan gjennomføres både hybrid- og videokonferanse med topp moderne teknisk utstyr.

I tillegg til de tradisjonelle møterommene våre kan vi også tilby to Chambre Séparée.

Vår kjøkkensjef lever for kortreist mat som er laget med kjærlighet. Vi har samarbeid med flere gårder og leverandører i nærområdet som gir oss lokale råvarer, og menyen endres etter sesong. Vi kan garantere en god matopplevelse i hyggelige omgivelser.

Hos oss finner du også et fresht gym på 48 kvadratmeter, 200 parkeringsplasser, med og uten tak, og 12 ladestasjoner for elbil.

Kontaktpersoner

Best Western Plus Oslo Airport
Resepsjon
Tonje Relling Fjeld
Sales Manager

Bilder