Ring Radiosystemer AS - Mobit Romerike

Din lokale guide – på mobil, IT og møterom
Mobit Romerike er en totalleverandør av mobilitet ,IT og møteromsløsninger til norske bedrifter.
Vi har lang erfaring fra bransjen og skreddersyr drifts- og leveransekonsepter tilpasset hver kunde basert på grunnelementer i mobilitetshjulet:
Vi har lang erfaring fra bransjen og skreddersyr drifts- og leveransekonsepter tilpasset hver kunde basert på grunnelementer i mobilitetshjulet
Vi jobber med de fleste aktørene i bransjen og kan tilby produkter og løsninger fra ledende produsenter som Apple, Samsung, Telenor og Microsoft.
Vi i Mobit Romerike er her for å gjøre din hverdag enkel, oppdatert og problemfri. Det skal vi gjøre ved å tilby de digitale verktøy dere trenger, sammen med rådgivningen og servicen dere forventer… Ikke minst skal vi bidra med å sørge for at alt fungerer sømløst sammen. Slik passer vi på at dere får det som trengs for å dekke bedriftens behov både i dag og fremover.
Så enten dere leter etter en leverandør av hardware, en samarbeidspartner på mobilitet eller en rådgiver innen digitalisering, ta kontakt med oss så tar vi en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for dere!

Kontaktpersoner

Rune Bjåland
Daglig Leder
Gard Aas
Bedriftsrådgiver
Lene Dahl Enger
Bedriftsrådgiver