Charterbuss.no AS

Vi er et fleksibelt turbuss selskap. Våre ansatte sitter inne med mange års erfaring innen turtransport.
I tillegg til lang og god erfaring bak rattet er også våre sjåfører veldig hyggelige, og behjelpelige.
Intet oppdrag er for stort, intet er for lite. Vi har god erfaring med både små og store kunder blant bedrifter, lag og foreninger, men også bryllup, vennegjenger og andre privatpersoner.

Alle virksomheter har sin kultur. Grunnleggende prinsipper vi jobber etter er skikkelighet, sikkerhet, effektivitet, kvalitet, gjennomføring og prestasjonslyst. Mange selskaper sier det samme, ikke alltid like lett å gjennomføre, men vi gjør det!

Vi har ikke mål om å bli størst, men ønsker å bygge en sunn forretning gjennom forsvarlig økonomisk vekst og kontinuerlig utvikling av vår største aktiva som er menneskene som jobber her hos oss og våre kunder.

Fra å ha drevet stort sett kun med store busser har vi etter en del etterspørsel også utvidet våre tjenester til å omfatte både minibuss og personbil til turer, transfer og "Private Car Service".

Vi har gjort store investeringer de siste årene, og innehar nå kun miljøvennlige minibusser og busser, med EURO6-motorer, pluss en 100% helelektrisk turbuss.
Vårt flaggskip en helt ny dobbeltdekker fra Volvo har hele 79 sitteplasser.
Private Car Service utføres med elektriske biler. En veldig komfortabel sedan, og en minivan med 8 pax-plasser.

Vi er sponsor i idretten til flere lag, også lokalt slik som Ull/Kisa Fotball og Bjerke IL, og vi er en av hovedsponsorene til LSK. Det er vi som har LSK-bussen, som kan leies med sjåfør om ikke A-laget benytter den.

Kontaktpersoner

Johnny Alves Horve
Daglig leder / Eier

Bilder