Personvernerklæring

Om Innovasjon Norge

Innovasjon Gardermoens arbeider for økt verdiskapning i medlemsbedriftene og utvikling av næringslivet i Gardermoregionen. Les mer om oss.

Innovasjon Gardermoen er i henhold til personopplysningsloven og EUs generelle personvernforordning (GDPR) behandlingsansvarlig for de personopplysningene som behandles av selskapet.

Du kan når som helst kontakte oss for å oppdatere eller slette dine lagrede data hos oss.  Vi har følgende kontaktinformasjon:

Tunvegen 19, Sør-Gardermoen Kultur- og Næringspark
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: +47 64 82 22 90

Personopplysninger

Personopplysninger er enhver opplysning om en identifisert eller identifiserbar fysisk person. En identifiserbar fysisk person er en person som direkte eller indirekte kan identifiseres ved hjelp av en referanse til navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse eller andre identifikatorer. For en oversikt over kategoriene av personopplysninger som behandles av Innovasjon Norge og annen viktig informasjon om vår behandling av personopplysninger, vennligst les informasjonen nedenfor.

Innovasjon Gardermoen behandler personopplysninger for 2 formål.

1. Lagring av medlemsdata

Bedriftsnavn
Kontaktperson(er)
Adresseinformasjon bedrift
Kontaktinformasjon bedrift
Kontaktinformasjon kontaktperson(er)

2. Lagring av e-post adresser til nyhetsbrev

Du har rett til å

  • motta informasjon;
  • kreve innsyn;
  • kreve retting;
  • kreve sletting;
  • kreve begrensning;
  • dataportabilitet;
  • klage til tilsynsmynhttps://www.innovasjon-gardermoen.no/administrator/index.php?option=com_content&task=article.edit&id=288dighet; og
  • protestere;

som angitt i EUs generelle personvernforordning (GDPR) kapittel III.

Sosial medier

Innovasjon Gardermoen benytter sosiale medier for å gi informasjon om våre aktiviteter. Dersom du følger oss på Facebook eller andre sosiale medier, vil den relevante plattformen være ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Cookies

Cookies er filer som inneholder små mengder data som lagres på din datamaskin eller annet utstyr. Cookies gjør det mulig for nettsider å for eksempel huske handlinger eller preferanser over tid. De fleste nettlesere aksepterer cookies automatisk. Du kan håndtere cookies gjennom å endre dine nettleserinnstillinger, men slike endringer kan påvirke tilgjengelige funksjoner.

Bunnteksten på denne websiden til Innovasjon Gardermoen inneholder informasjon om cookies som du kan godkjenne eller avslå.

Utskrift

  • Personvernerklæring
Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.
Ok Nei
Abonner på nyhetsbrev