Omstillingsmotoren

LEAN - metodikk/et verktøy for kartlegging og analyse av verdistrømmene i virksomheten

Bedriftsnettverket Innovasjon Gardermoen har arbeidet for utvikling av næringslivet i Gardermoregionen siden 1999.

Vi arbeider for økt lønnsomhet og vekst i bedriftene ved å sette fokus på nye forretningsmuligheter, fremtidsrettet tenkning og nyskapning.

Vårt mål er å bidra til at dere som ledere blir tilført nye ideer, slik at dere ser utviklingstrendene i tide, og tar grep for å effektivisere virksomheten og forbedre egen konkurransekraft.  Og dagens raske teknologi- og markedsendringer krever at dere som ledere må se over hele virksomhetens verdikjede, for å skape en mest mulig effektiv organisasjon i fremtid.

Det innebærer å se over, analysere og vurdere alle arbeidsprosesser i virksomheten. Men hvor skal man begynne og hvordan angriper man problemstillingene i riktig rekkefølge?

Vårt tilbud er hjelp til å gjennomføre en strukturert tilnærming til din virksomhet og dens forutsetninger. Vi har derfor inngått samarbeid med to viktige partnere, bedriftsnettverket 7 Sterke i Glåmdalsregionen, og SINTEF Raufoss Manufacturing (SRM) som nasjonalt kompetansesenter og omstillingsmotor innenfor norsk næringsliv, som dekker både Gardermo- og Glåmdalsregionen.  

Nøkkelordet i vårt tilbud er LEAN, som er en metodikk/et verktøy for blant annet kartlegging og analyse av verdistrømmene i virksomheten, som grunnlag for systematiske forbedringstiltak som kan skape merverdi med mindre innsats av ressurser.

Sammen med Sintef Raufoss Manufacturing vil vi tilby informasjon, kurs og praktisk opplæring i bruk av LEAN som metode innenfor alle områder i virksomeheten, det være seg administrative prosesser/IT, innkjøp, lager- og lagerstyring, produksjon, logistikk (inngående/utgående/ internt), eller markedsføring/salg.

Og et viktig tilleggsprodukt for de som deltar vil være nye kontakter/nye nettverk, som kan føre til nye kunder, nye leverandører eller nye samarbeidspartnere.

Kartlegging av behov, nytteverdi og interesse
Vi ønsker å avklare om dere som ledere ser nytteverdi i vårt tilbud, og evt. hvilke områder i din virksomhet som du/dere mener er viktigst å prioritere i en første satsing på LEAN som metodikk for analyse og beslutning om forbedringstiltak.           

Ta gjerne kontakt med en av oss om dere har spørsmål om dette. Til spørreskjema


Med vennlig hilsen

Innovasjon Gardermoen

Steinar Kristensen
Daglig leder
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf. 908 47 237
SINTEF Raufoss Manufacturing AS

Odd Myklebust
Avdelingssjef LEAN
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf. 926 14 449

 

  • Lean informasjon
Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.
Ok Nei