Verdensnyhet på Flisa!

Verdensnyhet på Flisa!

Flisa Trykkeri fortsetter sin offensive satsing på ny teknologi! Har kjøpt ny revolusjonerende maskin som er den 4. installasjonen i verden.Flisa Trykkeri

Flisa Trykkeri AS

har fra sin lokalisering i Solør gått fra nær konkurs tidlig på 2000-tallet til å bli en suksessbedrift! Selskapet er en fullservice grafisk bedrift som leverer alt fra websider, visittkort, brosjyrer til storformat-print (bannere, rollups og lignende) og bilfoliering, og tilbyr nå også mer tjenesteytende produkter (design, web og rådgivning i markedskommunikasjon og kreative løsninger). Selskapet har hele 8 kreative designere.

De gode resultatene er skapt gjennom sterkt markeds- og kundefokus, og offensiv satsing på nye fremtidsrettede produkter og tjenester (har vist stor omstillingsevne i en tøff bransje).


Flisa Trykkeri går oftest motsatt vei i forhold til andre i bransjen. De har et annet tankesett - ser muligheter istedenfor trusler - og bruker kontinuerlig store ressurser på innovasjon og nye tanker.

Bli inspirert og les boka om Ken Rogers fantastiske sommer

Selskapet har i det siste vunnet flere rammeavtaler i Hedmark og Oppland, , blant annet Oppland Fylkeskommune med samtlige kommuner, Hedmark Fylkeskommune, FolloRen og nå sist Bufetat (Barne-, ungdoms og familiedirektoratet). Det skreddersys for disse en bestillingsportal på web hvor man har lager av trykksaker og profilartikler, og distribuerer ut fra Flisa.

Siste offensive grep er investeringen i en helt spesiell, revolusjonerende laserskjærer, den 4. installasjonen i verden, som nå er gjort på Flisa (de 3 øvrige i England, USA og Australia). Laserskjæreren gjør at Flisa Trykkeri kan lage helt spesielle og nye produkter, som skaper større oppmerksomhet og gir bedre kunderespons enn tidligere. Video om laserskjæring av her.

Flisa Trykkeri har 22 ansatte og omsatte siste år for 41 mill kr. Hele 95% av kundene holder til utenfor Solør kommune. Morselskapet er Flisa Media AS som består av bedriftene Spire web & design, Eggen Grafisk og Miljøfrakt. Totalt har konsernet 34 ansatte og en omsetning på 55 mill kr.

 

Har du et oppdrag du ønsker å spørre dem om?
Ta kontakt på tlf 62955060 ,
eller pr e-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller ring Per-Otto Sletten direkte på
tlf 62955062/mob 41624887

 

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.