Business Innovation

Business Innovation

Business Innovation gjør forretningsutvikling og endring til en kontinuerlig og lønnsom aktivitet. Med bruk av Lean og ledende utviklingsmetoder skapes økt lønnsomhet gjennom et innovativt og endringsorientert arbeidsmiljø.Business Innovation

Stadig raskere samfunnsendringer krever av bedriftene at de har effektive og strukturerte løsninger for utvikling. På en slik måte blir innspill fra kunder og medarbeidere effektive og konkrete forbedingsforslag, med stor verdi for bedriften.

Innovasjon i hverdagen
Innovasjon er ikke så krevende som mange tror. Det finnes gode løsninger som kan tas i bruk for å systematisere prosessforbedringer og øke innovasjon i selskaper. Daglig leder Henning Harsem i Business Innovation AS sier at "med litt forberedelse og bruk av de rette metodene, skapes stor verdi for bedriften, gjennom ett arbeidsmiljø som er delaktig og utviklende".

Løsningen er Lean Innovation, dvs "utvikling satt i system"
Daglig leder Henning Harsem peker på 4 suksessfaktorer for innovasjon:

- Skape forankring i etablerte prosesser.
- Lage små utviklingsteam med stort spillerom.
- Prioritere rekruttering.
  • Åpenhet - samarbeid om utvikling
  • Nettverk - fellesskap, bygge relasjoner
  • Teamwork
  • Toleranse for feil "Fail=First attempt in learning"


Suksessformelen for innovasjon = behov x løsning x ildsjel x team x forankring. Uten en av delene oppnås ikke suksess.

Business Innovation arbeider direkte i bedrifter, både med prosesser knyttet til innovasjon og nyskapning, med utvikling av forretningsmodeller (selve forutsetningen for å lykkes), og med finansieringsløsninger for prosjekt- og forretningsutvikling. Business Innovation kjenner mulighetene og kan bistå bedrifter i hvert steg av prosessene, slik at bedriftens ledelse kan holde fokus på daglig drift og utvikling av kjernevirksomheten. På denne måten skapes nye muligheter samtidig som "business as usual" gjelder.

Enhver aktivitet som bruker ressurser, men som ikke skaper verdi for kunden, er sløsing. Tør du bli kjent med sløsingen i din bedrift?

Business Innovation holder aktuelle kurs og workshops i utviklingstemaer for bedriftsutvikling. De er sertifisert på systemet "Lean Six Sigma" som fokuserer på optimalisering av arbeidsprosesser (flytaktivitet) i selskaper, og benytter alltid ekspertkompetanse som sikrer optimal læring. De viser deg hvordan, slik at du sikres en god gjennomføring med ønsket resultat.

For mer informasjon og kurskalender se
www.businessinnovation.no
eller ta kontakt pr e-post

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 41 65 50 50.

 

 

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.