Kjellmann Office AS

Kjellmann Office AS

Romerikes ledende leverandør av kontormøbler. Vi leverer kjente merkevarer til lave priser.Kjellmann Office

Kjellmann Office As er en frittstående leverandør med bredt sortiment av kontormøbler. Våre kunder er i hovedsak bedrifter i all størrelser og offentlige etater. Alle kan gjøre en god handel hos oss. Vi har samme gode service om du skal bestille en kontorplass eller innrede et nybygg med mange kontorarbeidsplasser.

Vi har erfarne konsulenter som hjelper deg å innrede effektive kontorer og møteplasser for næringslivet.

Håg

Vi er en av landets størst forhandlere av Håg kontorstoler. Vi leverer de fleste modellene direkte fra vårt lager til priser langt under veiledende pris.

Hvordan kan vi være så rimelige? Fordi vi kjøper inn store partier og forhandler gode priser som vi vil at du som kunde skal nyte godt av.

Ergonomiprodukter og hev-senk skrivebord

Hos Kjellmann Office leverer vi bare møbler med god ergonomi og kvalitet. Vi har gjort Hev-Senk skrivebord så rimelige ar vi er billigere enn så godt som all andre. Vår pristest viser at vi er 14% rimeligere på våre møbler enn den store forhandleren som selger møbler på Furuset. Hos oss leverer vi på døren og monterer for deg til meget gode priser.

Vi har et bredt sortiment av supplerende produkter. Hos oss får du alt du trenger, ståbrett, mousetrapper, skjemoppheng, god belysning og ikke minst ekte støydempende kontorelementer.


Reduser støy på kontoret!

Vi i Kjellmann Office vet at åpne landskap og ulike åpne kontorløsninger gir store utfordringer med støy. Støyplager gir lavere konsentrasjon og produktivitet, samt et høyere sykefravær.

Vi leverer alit innen støyskjerming, fra skillevegger, støydempende bilder og alt av bokser og rom til kontoret, mv. Vi har egne erfarne konsulenter som utfører støymålinger i Oslo og Akershus. Vi kommer gjerne på befaring og gjør støymålinger. Hos oss får du gode råd!
 

Nettbutikk

Kjellmann Office tilbyr kvalitetsprodukter til hyggelige priser i vår nye nettbutikk. Vi leverer til hele landet fra vårt lager til svært lave priser.

Nettbutikken finner du på www.kjellmann.no

For våre lesere i Innovasjon-Gardermoen har vi følgende tilbud:

 

Håg Capisco 8106 til kun kr. 4990,- eks mva. (veil kr 8 078,-)

Fri frakt og montering i Oslo og Akershus. Bestill i vår nettbutikk

(Tilbudet gjelder t.o.m. 31.10.14)

Vi har også Supersalg på Kjellmann Classic Mobil Hev-Senk skrivebord (160 x 80 cm ) for kun kr. 2350,- eks. mva. (Tilbudet gjelder t.o.m. 31.10.14)
Bestill i vår nettbutikk

Spør oss om det er noe du trenger på kontoret!

Les mer om oss på vår nettside www.kjellmann.no

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.