Ny fagskole logistikk og transport på Jessheim

Ny fagskole logistikk og transport på Jessheim

Fra september 2014 starter et nytt utdanningstilbud i logistikk og transport ved Jessheim VGS

Videreutdanning på høyskolenivå

Akershus Fylkeskommune i samarbeid med Fagskolen Innlandet, Gjøvik, har tatt initiativ til dette helt nye fagskoletilbudet i Gardermoregionen. Dette er en praktisk rettet videreutdanning for fagarbeidere som logistikkoperatører og yrkessjåfører, på nivå med høyskole. Tilbudet vil være åpent for rekruttering fra hele landet, med Gardermoen som sentral logistikk-klynge.
 

Kan kombinere jobb og utdanning

Det er tilrettelagt for at ansatte i bransjen skal kunne kombinere full jobb med deltidsstudium. Studieopplegget er basert på nettstøttet undervisning over 4 år med 6 samlinger i året, hver på 3 dager, og tett oppfølging av studentene via internett eller telefon mellom hver samling.

Hovedinnholdet i studiet er logistikk, transportøkonomi, økonomistyring i verdikjeder, befraktning, spedisjon og jus. Studiet skal også gi et bredt grunnlag innen økonomi, ledelse og markedsføring, i tillegg til fagområder som nyskapning, entreprenørskap, salg og forhandlingsteknikk, prosjektadministrasjon og real- og kommunikasjonsfag.

Økt kompetanse i bedriften

Dette er en mulighet til å øke bedriftens kompetanse og medarbeidernes personlige utviklingsmuligheter og karrierevei. Logistikk og transport er en interessant bransje i sterk utvikling, både nasjonalt og internasjonalt. Ved å fullføre og bestå fordypningen Logistikk og transport ved Fagskolen Innlandet får en tittel fagskoleingeniør.


Viktig bransje i sterk vekst

Gardermoen er "navet i Norge", og de aller fleste varer som distribueres inn og ut av landet går via Alnabru - Gardermoen, en sentrallinje for logistikk i Osloregionen. Det finnes allerede mange lager- og logistikkrelaterte arbeidsplasser i regionen, og det er naturlig å legge utdanningstilbudet i logistikk og transport hit, i en region med sterk vekst.

Fagskolen Innlandet ønsker søkere til utdanningen nå!

For nærmere informasjon kontakt Fagskolen Innlandet www.fagskolen-innlandet.no
sentralbord tlf 61 14 54 00, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.