Fremtidens datakommunikasjon - Eidsiva bredbånd har løsningene!

Fremtidens datakommunikasjon - Eidsiva bredbånd har løsningene!

Både bedrifter og private husholdninger har et økende behov for stadig høyere datahastighet, transaksjonskapasitet og stabilitet - derfor bygger Eidsiva bredbånd fibernett for fremtiden.

Hvorfor fibernett?

I dag benytter vi bredbånd til netthandel, banktjenester, TV, skytjenester og strømmetjenester. Behovet for kapasitet og nye tjenester på nett er økende, noe som krever stadig høyere kapasitet og ikke minst stabilitet:

  • Næringslivet vil få mange nye behov, med store krav til service og oppetid.
  • Husholdningene har behov for større hastigheter. Nye underholdningstjenester og en utvikling i retning av smarte hus gjør at fibertilkobling er et riktig valg for fremtidens tjenester og krav til høyere hastigheter.

Pr i dag vet vi ikke hva de fremtidige bredbåndskravene vil være, men vi vet at fiber vil oppfylle dem - fiber både privat- og bedriftsmarkedet dekker dette behovet.

Eidsiva bredbånd - bygger fibernett for fremtiden

Gjennom snart ti år har Eidsiva bredbånd bygget ut bredbånds- og fibernett til både bedrifts- og privatmarkedet i Hedemark og Oppland. Eidsiva bredbånd leverer alt fra internettaksesser til IP/VPN-bedriftsnett, med de krav til service og oppetid markedet forventer og krever. Med et stamnett som går til alle de største byene, kan de dekke de fleste behov som etterspørres.

Vi ønsker å bli den foretrukne fiber- og bredbåndsleverandøren på Romerike

- Nå bygger vi ut fibernett på Øvre Romerike. Hittil har vi levert fiberaksesser i Edisvoll, og i Ullensaker er det første prosjektet under utvikling. Satsingen på Romerike innebærer at både privat- og bedriftsmarkedet får tilgang til et moderne og fremtidsrettet fibernett. Vi er ikke størst i klassen ennå, men Eidsiva bredbånd har ambisjoner om å bidra til økt fiberdekning på Romerike og satser sterkt på Øvre Romerike, sier Key Account Manager Helge Haugland i Eidsiva bredbånd.

Eidsiva Bredbånd satser også utenfor Norge

- Tilgang på fiber i åpne nett er markant større i Sverige enn i Norge. Sverige har de siste årene tiltrukket seg aktører som Facebook og Google gjennom datasenteretableringer, noe som ytterlige gjør Sverige til et interessant marked. Det svenske fiber- og telemarkedet representerer en mulighet for Eidsiva bredbånd for en nærmere tilknytning til det globale internettet, og tilbyr kommunikasjon på egen infrastruktur mellom Oslo og Stockholm. Det er særlig kunder med behov for datakommunikasjon mellom Norge og Sverige som vil ha nytte av vår satsing. Mens Oslo er på 41. plass blant verdens knutepunkt for internettrafikk, er Stockholm helt oppe på 7. plass, avslutter Helge Haugland

 

Ønsker du mer informasjon? Se www.jegvilhafiber.no , www.eidsiva.net eller ta kontakt med en av våre representanter gjennom Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.!

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.