Mobitalk

David mot Goliat – liten telekomaktør satser friskt i Gardermoregionen

Ålesundselskapet Mobitalk har nettopp sikret seg storkontrakt med et av Norges største rederier – rett foran nesen på de største aktørene. Målet er 40 millioner i omsetning i 2014, og de retter nå sitt salgsfokus mot Gardermoregionen.

Fra 0 – 40 Millioner
Telekomselskapet Mobitalk ble etablert i Ålesund i 2007 av gründeren Christian Pritchard. Fra den spede begynnelse har selskapet hatt en jevn og lønnsom vekst, og forventer en omsetning i 2014 på 40 mill kr. Selskapet er gjeldfritt.

Businessclass Telecom
Selskapet har valgt seg ut ulike nisjer og har tradisjonelt jobbet mot den svært krevende og ekspansive offshore-næringen i Norge. «Vår ekspertise innen maritim næring som offshore og tankbåtrederier er noe andre kunder får svært god nytte av gjennom stabile og svært gode vilkår for kundene», forteller gründer og adm. direktør i Mobitalk, Christian Pritchard. Vi er kjent for å ha den beste kundeservice og ønsker å bli kjent med kundene våre gjennom gode prosesser og langsiktige kundeforhold. Da kan vi yte den service vi mener kundene fortjener, i dag har vi svartid på kundesenteret på 15 sekunder, det er vi nok ganske alene om i vår bransje.

På tjenestesiden tilbyr vi ulike løsninger av abonnement for kundene, tilpasset bruk og behov. I tillegg har vi sentralbordsystem og beredskapsløsninger som blir skreddersydd for bedriften.

Våre sentralbord system kan kombineres med IP telefoni, da får man også muligheten til å knytte opp avdelingskontorer i utlandet, og kan ringe gratis til kontor på tvers av landegrensene, dette er vi ganske alene om, sier Pritchard.

På utstyrsfronten har vi et produktspekter som skal tilfredsstille de fleste med kjente merker som Samsung, Apple og HTC».

Økt satsing på Østlandet
«Som en del av den videre satsingen i Mobitalk skal aktiviteten på Østlandet trappes betydelig opp. Dette er en stor region og med vårt gode fotfeste på Vestlandet, ser vi vekstmuligheter og klare synergier ved å fokusere sterkere på Østlandet.

Vi har tunge eiere i ryggen, bl.a. Såkornfondet som er eid av en rekke banker, og dette gjør at vi kan satse langsiktig og gir trygghet for våre kunder».

For mer informasjon om selskapet ta kontakt med adm. direktør Christian Pritchard, se også www.mobitalk.no

Eller du kan ta kontakt med en av våre lokale selgere:

Katrine Walle (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.), eller Kate Vikjord (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

Diverse nyhetsartikler om Mobitalk kan du lese her

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.