WLCOM – et smart valg for fremtiden!

Online Technology AS og Bowe Data AS har fra 1. november 2013 gått sammen i nytt selskap, WLCOM AS.Selskapet blir derved en mer komplett IT-leverandør, og får en ny sterk plattform for videre vekst i Skandinavia.

Kompetansehuset WLCOM
WLCOM AS utvikler og leverer sine egne unike bransjeløsninger, og har i tillegg en meget god kompetansebredde, samt partnere som gjør de til en komplett leverandør. Selskapet samarbeider tett med markedsledende produsenter som f.eks. Visma, IBM og Lenovo som gjør de til et betydelig tverrfaglig kompetansesenter. De har et sterkt fokus på fremtidsrettede og fleksible løsninger, og har derfor valgt å ha egen utviklingsavdeling på huset. WLCOM AS har en kundeportefølje bestående av store og anerkjente nordiske selskaper, samt små og mellomstore lokale bedrifter på Østlandet. Deres kompetanse er i stor grad utviklet gjennom et langsiktig og tett samarbeid med disse selskapene.

Satsningsområder
WLCOM AS er en totalleverandør av IT-løsninger innen utvalgte segmenter og bransjer, og har nærmere 200 installasjoner i Skandinavia. Bransjeløsningen Online ControlTM og LogiScanTM som er rettet mot næringsmiddelindustrien, byggevarer og grossister har hatt stor suksess. Drevet frem av krav fra de store kjedene, har disse bransjene blitt ledende når det gjelder effektivisering og standardisering av IT—løsninger for vareflyt, sporbarhet og elektronisk samhandling.

WLCOM satser også stort på stein, pukk og grus, samt avfall og gjenvinning med vår løsning Online ScaleTM. Et sentralt element i denne løsningen er datafangst av transaksjoner fra alle typer bilvekter, hjullastervekter, båndvekter og andre instrumenter. Skalerbare løsninger fra en vekt til flere vekter, flere anlegg eller flere klienter.

Online ScaleTM integreres med alle kjente vekter og instrumenter i markedet. Løsningen kan også integreres med bedriftens ERP/økonomisystem for maksimal effektivitet og kontroll, sier adm. direktør Steinar Aamodt.


 Sentral beliggenhet
WLCOM AS holder til på Jessheim i tilknytning til E6 og Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL). Denne beliggenheten er optimal med kort reisetid til de fleste av deres kunder i Norge og Skandinavia. Les mer om WLCOM AS under www.wlcom.no, eller kontakt adm. direktør Steinar Aamodt for ytterligere informasjon.

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.