Grunnlovsvegen

Grunnlovsvegen.no – den ultimate guiden til Eidsvoll

Design livet«Vegen til gode opplevelser i Eidsvoll»
Grunnlovsvegen.no er en nyetablert nettside hvor det skal være mulig å finne alt Eidsvoll kommune har å tilby. Slagordet er «Vegen til gode opplevelser i Eidsvoll», og det er akkurat det man vil at Grunnlovsvegen.no skal være, både for turister og Eidsvollinger.

Ambisjonen er at Grunnlovsvegen.no skal bli den fineste kommunepresentasjonssiden i landet
Ideen om å skape en side som Grunnlovsvegen.no ble unnfanget for noen år tilbake av Eidsvoll Landbruksforening og Eidsvoll Historielag, men det var først etter at det ble igangsatt samarbeid med Farmacon AS at arbeidet kom i gang. Den 9. desember 2013 ble Foreningen Grunnlovsvegen formelt stiftet. Formålet med foreningen er å etablere et unikt samarbeid mellom kommersielle kulturnæringer, ikke-kommersielle kulturaktører, reiselivsaktører og lokalt næringsliv. Målet er å skape økt oppmerksomhet rundt Eidsvolls rike kultur- og reiselivstilbud og bidra til bruk av disse og øke aktiviteten. Man vil også gjerne bidra til at den store satsingen rundt Eidsvoll 1814 og Grunnlovsjubileet i 2014 gir positive synergier for både små og store næringsaktører i kommunen. Gjennom å samle all informasjon på ett nettsted, Grunnlovsvegen.no, vises mangfoldet i Eidsvoll kommune på en enkel og praktisk måte.

Grunnlovsvegen.no er ment som en praktisk guide for et stort tilreisende publikum, men også til stor nytte for kommunens egen befolkning. Dette gjelder spesielt under 200-årsjubileet, men også etter 2014.

Grunnlovsvegen.no er spesialtilpasset for enkel tilgang og bruk på mobiltelefon, så vel som på datamaskin.

Sentrale aktører har muliggjort etableringen av Grunnlovsvegen.no
Foreningen Grunnlovsvegen har en rekke lokale aktører i ryggen og disse har bidratt med midler for å få prosjektet i gang og få utviklet nettsiden. Mer informasjon om hvem som har gjort etableringen av Grunnlovsvegen.no mulig finner man på nettsiden www.grunnlovsvegen.no

Men flere støttespillere trengs
Vi trenger gode hjelpere som sender oss nyttige tips, og du kan bli en av disse hjelperne. For å kunne oppdatere siden fortløpende oppfordrer vi alle til å gi oss tips og informasjon. Grunnlovsvegen.no inkluderer også en kalender hvor alle arrangement og aktiviteter som er åpne for publikum kan legges inn. Spesielt i sammenheng med denne kalenderen er vi avhengig av at publikum og arrangører tipser oss om hva som foregår i kommunen. Det samme gjelder attraksjoner og lignende dere mener vi har glemt. Send redaksjonen en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og la oss få vite det vi trenger. Send gjerne med bilder, linker eller film.

Både bedrifter og privatpersoner kan støtte Grunnlovsvegen.no ved å bli bedrifts- eller støttemedlem. Som støttemedlem får du tilsendt ett spesialdesignet medlemsdiplom som takk for støtten. De som blir bedriftsmedlem får tilsendt et messingskilt som viser at akkurat din bedrift er medlem av Grunnlovsvegen.no, og informasjon om din bedrift blir lagt ut på siden. Innmelding gjøres enkelt via Grunnlovsvegen.nos hovedside.

Bilde: Daglig leder, Olaf Dønnum og Redaktør,
Linda Othilie Hofseth-Østli
 

Oversiktlig og brukervennlig nettside
Grunnlovsvegen.no er delt inn i syv kategorier: «Eidsvoll 1814», «For barn – aktiviteter», «Gårdsbutikker», «Historiske steder», «Museer i Eidsvoll», «Overnatting og spisesteder» og «Varehandel». Hver av disse kategoriene har sin egen farge, symbol og markør for å gjøre siden mest mulig oversiktlig og brukervennlig.

Nyt godt av det Grunnlovsvegen.no har å by på og vær en ivrig tipser. Og bruk siden som en guide på «vegen til gode opplevelser i Eidsvoll»! www.grunnlovsvegen.no

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.