Kongresshallen ved Thon Hotel Oslo

4980 kvm med boltreplass

Thon HotelsI januar 2015 åpner den nye kongresshallen ved Thon Hotel Oslo Airport på Gardermoen.

Krongressmarkedet i Norge mangler en hall av denne størrelsen og med den fleksibiliteten som denne nye kongresshallen kommer til å tilby. Den sentrale beliggenheten til Oslo Airport Gardermoen og hovedstaden er avgjørende for utstillinger, events og kongresser.

Markedet på Gardermoen er i vekst, og med den nye kongresshallen vil Thon Hotel Oslo Airport kunne tilby konferanser, kick-offs, banketter, utstillinger m.m. til større og flere kunder enn det vi klarer i dag. Thon Hotels har, med sine to hoteller på Gardermoen 695 rom til sammen, 435 rom på Thon Hotel Oslo Airport og 260 rom på Thon Hotel Gardermoen. Hotellene ligger kun 5 minutters gange fra hverandre og vi kan huse 1390 personer per natt

- Jeg gleder meg til å ønske velkommen til denne flotte utstillingsarenaen. Med hallen på plass blir Thon Hotels en komplett tilbyder av overnatting, mat og konferanse, sier Anja Syversen, hotelldirektør Thon Hotel Oslo Airport og Thon Hotel Gardermoen.

Fakta om Kongresshallen:

Fleksibel hall til for alle typer arrangementer fra vanlige konferanser, kongresser, Events, Banketter, Utstillinger og Kick-Offs.
•    2567 kvm stor kongresshall som kan deles i 3 like deler
•    Plan 2 har møterom i størrelse mellom 50 og 200 kvm
•    Tilhørende mingle område og restaurant
Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.