bildekollasj Bærekraftfestivalen

Vis frem din bedrift til et innovativt og spennede publikum!

Bærekraftfestivalen skal mobilisere og bidra til det grønne taktskiftet, som må til for å skape en mer livskraftig og bedre verden.

På festival-arenaen, TUNET PÅ BRUSTAD i Hurdal, den 24. og 25. juni, vil vi at din bedrift skal vise seg frem. Vårt mål er å presentere det beste innen det bærekraftige, det miljøvennlige og det økologiske. Festivaldeltagerne vil møte et opplevelsesmarked med aktiviteter, demonstrasjoner, foredrag, lokal mat og historie, bærekraftig byggpaviljong og gjenbruksfokus.

Det skal vises frem bærekraftige løsninger i praksis, og man vil møte næringsliv og privatpersoner som er interessert i grønne løsninger. Ta kontakt for nærmere info om arrangementet, pris og muligheter for standplass og profilering. Det finnes flere ulike alternativer. Vi har et begrenset antall standplasser tilgjengelig, så ønsker du å være med bør du ta kontakt så raskt som mulig for å være sikret plass.

Kontakt Henriette Rognlien på tlf. 920 85 539 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For mer info om festivalen og bærekraftsatsningen i Hurdal,
følg oss på facebook og se www.sustainablevalley.no

BLI MED, OG VÆR EN DEL AV NORGES MEST SPENNENDE FESTIVAL!

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.