Collage av utvikling jessheim og norsk ønonomi og scadic hotel Oslo Airport

Åpent temamøte med etterfølgende Tapas og mingling!

Innovasjon Gardermoen inviterer til åpent temamøte, med etterfølgende Tapas og mingling!

Dato: Onsdag 16. mars 2015
Tid:   Kl 1900 – 2100
         Kl 2100 – 2230/2300 inviterer vi til Tapas og mingling for de som vil.
Sted: Scandic Oslo Airport hotell, Gardermoen

Program

 • Utvikling av Jessheim By
  v/Prosjektleder Beata Filbrandt hos Harald Kværner Eiendom AS presenterer deres planer for 140000 m2 nye bolig-  og næringsareal på Jessheim
   
 • Utviklingen i norsk og internasjonal økonomi - hvilke trender ser vi og hvilke virkninger kan det få for Norge/vår region?
  v/Sjeføkonom Jan L Andreassen i Eika-Gruppen gir oss en fersk oppdatering på den økonomiske utviklingen rundt oss, og mulige konsekvenser for oss.
   
 • Scandic Hotel Oslo Airport – sterkt fokus på optimalisering av drift, økonomi og kvalitet
  v/Hotellsjef Kjell- Jostein Andersson gir oss innblikk i hvordan hotellet arbeider med kontinuerlige forbedringsprosesser på alle nøkkelområder, med etterfølgende visningsrunde før middagsserveringen.        

Etter temamøtet inviterer vi til felles sammenkomst med Tapas, mingling og sosialt samvær frem til ca kl 2300.  

For de som vil delta på middagen gjelder en egenandel på kr 395,-/ ikke medlemmer kr 495,- pr deltaker for tapasmiddag m/alkoholfritt drikke og kaffe (faktureres etter møtet). Alkoholholdig drikke betales av den enkelte direkte til hotellet. Link til meny

En utmerket anledning til å få ny innsikt, impulser og ideer, og nye kontakter!  Håper du kommer - ta gjerne med deg kollegaer og forretningsforbindelser!

Bindende påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen fredag 11. mars.

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.