Gardermokonferansen 2015

Gardermokonferansen 2015

Hva skal Norge leve av i framtiden? Kan vi utvikle bærekraftige næringer og hvilken betydning vil ny teknologi ha for utviklingen? Disse perspektivene ble belyst på årets konferanse.

Takk til foredragsholderne

Årets program favnet godt om de aktuelle temaene og ble godt belyst på en spennende og interessant måte. Takk til alle våre foredragsholdere som lar oss legge ut presentasjonene de benyttet til alle deltagere på konferansen registrert med e-post. Dersom det er noen som mangler passord, ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Presentasjonene blir liggende i ca. 2 mnd, etter dette legges de inn i vårt medlemsnett.

Fra Gardermokonferansen 2015

Stor aktivitet i pausene

Pausene ble benyttet til å knytte nye kontakter og bygge nettverk. Våre samarbeidspartnere´s stands ble også godt besøkt.

Gardermokonferansen 3. nov 2016

Hvilke tema bør tas opp på neste års konferanse? Har du tanker eller ideer om temaer så send det gjerne til oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Ny arbeidsgruppe vil starte opp med neste års program i feb/mars.

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.