Invitasjon til miniseminar om - en moderne leder!

Invitasjon til miniseminar om - en moderne leder!

Når: 21. mai 2015 kl 0800 - 1030
Sted: Tunvegen 19, Sør-Gardermoen Kultur og næringspark

I samarbeid med vår medlemsbedrift Aukner Neuman AS v/Knut Aulund, Master of Business & Economics, inviterer vi til et miniseminar om temaet "ledelse i vår nye tidsalder".

Knut Aulund, Partner Aukner Neuman AS/ Siviløkonom

Knut Aulund

Lang ledererfaring fra Norge og internasjonalt, både fra større børsnoterte og mellomstore selskap foruten start-ups. Har ledet en større Executive Search-virksomhet i Norge. Vid erfaring fra IKT-bransjen, samt industri og finans på styre- og CEO nivå. Har et bredt nasjonalt og internasjonalt nettverk og fokuserer på Norden.

Aukner Neumann jobber med å skape forbedring og vekst i norske bedrifter gjennom bedre ledelse og beslutnings-prosesser, og Knut Aulund vil ta for seg: Hvilke krav som stilles til ledere i 2015, og hva som kjennertegner de dyktige som lykkes?

Noen Stikkord:  

Når er du leder?
Hvor mye tid bruker du på ledelse?
Hvordan endrer ledelseskrav seg pga utvikling i samfunnet 
(større informasjons-hastighet, sosiale medier, større fleksibilitet mht tilgjenlighet/arbeidsplass m.m.)?
Hva slags ledelse er det som skaper resultater?

Under seminaret vil det bli brukt eksempler fra det virkelige liv, og invitert til innspill/dialog om egenopplevde situasjoner blant deltakerne.

Temaet er meget aktuelt og seminaret passer for alle som har personalanssvar i private bedrifter eller i det offentlige.

Seminaret er gratis for deltagere fra våre medlemsbedrifter.
For ikke-medlemmer koster det kr. 500,- pr deltager. Vennligst oppgi firmanavn, org.nr og faktura adresse ved påmelding.

Påmelding: Send e-post  til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Klikk her for veibeskrivelse
 
Merk: Det er begrenset antall plasser på seminaret, så det er førstemann til mølla som gjelder. Maks to deltakere pr. bedrift.
Som vanlig starter vi med lett frokost, te/kaffe og mingling kl 0800!
Vi ønsker velkommen til miniseminar!

Logo Aukner Neuman AS

 

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.