Julebord på Arucs 3. desember 2015

Julebord på Arucs 3. desember 2015

Innovasjon Gardermoen har gleden av å invitere våre medlemmer til årets julebord på Arcus!

Det blir en kveld med smaksopplevelser basert på norske råvarer fra land og hav, servert med norsk øl, akevitt og norsk/fransk Braastad Cognac!

Vi starter med Cognacseminar og -smaking ved Patrick Braastad, (3dje generasjon Braastad bosatt på Gjøvik), deretter omvisning på Arcus sine lokaler på Gjelleråsen, og fortsetter med norsk smaksbuffet og hyggelig samvær i flotte omgivelser.

En flott atmosfære for å mingle, bli kjent, knytte kontakter og bygge relasjoner!

Alt dette får du for en fast pris på kr 1190,- pr deltaker. Utfaktureres den enkelte bedrift.

Vi håper flest mulig av våre medlemsbedrifter vil delta. Vi oppfordrer påmelding så snart som mulig, og senest innen 23. november.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Transport til/fra Arcus

Vi tilbyr busstransport tur/retur fra Lillestrøm Togstasjon for alle som ikke selv ordner med skyss til julebordet. Bussen går kl 1700 fra stasjonen, og returnerer kl 2230 fra Arcus til Lillestrøm (ut fra stasjonen går du til venstre mot Lillestrøm Bussterminal, følg fortauet på utsiden)

Program 3. desember:

Kl 1730 -1800 Kaffe og fingermat
Kl 1800 -2000 Cognac-seminar og omvisning
Kl 2000 - 2230 Smaksbuffet m/akevitt og øl
Kl 2230 Buss til Lillestrøm

 

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.