Invitasjon til miniseminar i strategi - og forretningsmodellutvikling

Invitasjon til miniseminar i strategi - og forretningsmodellutvikling. Dato: Torsdag 12. februar kl 0800-1030
Sted: Innovasjon Gardermoen, Tunvegen 19, Gardermoen Kultur-og Næringspark

Innovasjon Gardermoen inviterer med dette til 2 timers miniseminar i strategi- og forretningsmodellutvikling for sine medlemmer. I samarbeid med en av våre medlemmer, Business Innovation AS, kan vi tilby en innføring i anerkjente metoder for utvikling av strategi- og forretningsmodeller for alle bransjer og forretningsområder.

Strategiarbeid

Strategi og forretningsmodellutvikling

Strategi og forretningsmodellutvikling er bedriftens viktigste redskap, selve formelen til å lykkes. Når markedene skifter og ny teknologi gir nye muligheter, blir forretningsmodellen fort utrangert. Lær deg ledende metoder for effektiv tilpasning, utvikling og testing av forretningsmodellen nå. Seminaret gir en innføring i effektive og visuelle metoder som gjør at dere holder fokus på de viktige elementene, og raskt ser hvordan en endring  påvirker andre sider av modellen.

Gjennom seminaret blir du kjent med de beste metodene for å utvikle, designe og teste forretningsmodeller.  En kunnskap du vil ha stor glede av i mange år, og som vil skape store verdier og økt lønnsomhet.
 
Business Innovation har ledende kompetanse på disse metodene, og arbeider aktivt med strategisk rådgivning. De vil gi mange eksempler fra kjente bedrifter, som kan gi innspill til utvikling av nye forretningskonsepter eller forretningsområder i egen bedrift. 
 
Henning HarsemHenning Harsem er sertifisert Lean Six Sigma Black Belt.  Han  er strategiutvikler med lang erfaring i ledelse, og som kursholder for en rekke seminarer i næringslivet.
Påmelding

Send e-post med navn og bedriftsnavn til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., senest innen fredag 6. februar. Ta gjerne kontakt på tlf 64822290/ 64822292, om du ønsker mer informasjon om dette.

Merk: Det er begrenset antall plasser på dette miniseminaret, så det er førstemann til mølla som gjelder. Maks to deltakere pr. bedrift.  Dersom stor interesse vil vi vurdere å gjenta miniseminaret på et senere tidspunkt.

En utmerket anledning til å få oppdatert kunnskap og knytte nye kontakter! Trykk her for veibeskrivelse.

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.