Gardermokonferansen

Gardermokonferansen

Gardermokonferansen er en årlig møteplass for regionen i regi av Innovasjon Gardermoen, og vårt største arrangement i løpet av året.

Konferansen tar opp viktige temaer som berører utviklingen i regionen og områdene rundt. Den henvender seg til brede interessegrupper i samfunnet, og deltakerne er representert fra mange miljøer; næringslivet, kommuner/fylker, forskningsmiljøer/skoler og interesseorganisasjoner.

Gardermokonferansen skal gi impulser til nytenkning og nyskapning og invitere til debatt om sentrale nærings- og samfunnsspørsmål.

Om innholdet på årets konferanse kan vi nevne temaer som: 

Omstilling, digitalisering og endring

 • Hvordan har 2020 endret oss så langt?
 • Hvordan omstiller vi oss som mennesker til dette nye, og hva gjør det med oss? 
 • Hva gjør digitaliseringen med samfunnet, positivt og negativt? 

Gardermoregionen

 • Hvordan står det til pr i dag?
 • Hvor er vi? Hvor skal vi?
 • Hva kan andre lære oss?

  Snart kan du lese mer og melde deg på årets konferanse her (pr idag er dette fra 2019): gardermokonferansen.no

  Eller 

  Etterhvert kan du gå rett inn og kjøp billett her: Påmelding Gardermokonferansen 2020

  Ønsker du mer informasjon eller har behov for å melde deg på med faktura løsning,  send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss .

  Program tidligere Gardermokonferanser

  Gardermokonferansen 2018Gardermokonferansen 2017Gardermokonferansen 2016Gardermokonferansen 2015Gardermokonferansen 2014Gardermokonferansen 2013Gardermokonferansen 2012
  Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.