Gardermokonferansen

Gardermokonferansen

Deltakelse på Gardermokonferansen gir gode muligheter til å treffe nye kontakter, få utvidet egne nettverk og bygge nye relasjoner!

Gardermokonferansen er en årlig møteplass for regionen i regi av Innovasjon Gardermoen, og vårt største arrangement i løpet av året.

Konferansen tar opp viktige temaer som berører utviklingen i regionen og områdene rundt. Den henvender seg til brede interessegrupper i samfunnet, og deltakerne er representert fra mange miljøer; næringslivet, kommuner/fylker, forskningsmiljøer/skoler og interesseorganisasjoner.

Gardermokonferansen skal gi impulser til nytenkning og nyskapning og invitere til debatt om sentrale nærings- og samfunnsspørsmål.

I år finner Gardemokonferansen sted på Thon Hotel Oslo Airport den 14 november 2019! Etter konferansen vil vi i anledning vårt 20 års jubileum invitere til middag under stjernen.  Mer informasjon kommer fortløpende! 

Program tidligere Gardermokonferanser

Gardermokonferansen 2018Gardermokonferansen 2017Gardermokonferansen 2016Gardermokonferansen 2015Gardermokonferansen 2014Gardermokonferansen 2013Gardermokonferansen 2012
Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.
Ok Nei