Gardermokonferansen

Gardermokonferansen

Gardermokonferansen 2020 er dessverre avlyst pga restriksjoner i forbindelse med Covid-19 pandemien. 

Gardermokonferansen er en årlig møteplass for regionen i regi av Innovasjon Gardermoen, og vårt største arrangement i løpet av året.

Konferansen tar opp viktige temaer som berører utviklingen i regionen og områdene rundt. Den henvender seg til brede interessegrupper i samfunnet, og deltakerne er representert fra mange miljøer; næringslivet, kommuner/fylker, forskningsmiljøer/skoler og interesseorganisasjoner.

Gardermokonferansen skal gi impulser til nytenkning og nyskapning og invitere til debatt om sentrale nærings- og samfunnsspørsmål.

Om innholdet på årets konferanse kan vi nevne temaer som: 

Digitalisering, Omstilling og Kompetanseutvikling

  • Hva skjer med oss som mennesker når verden blir mer og mer digitalisert? 
  • Hvordan påvirker det arbeidsdagen vår?
  • Hvordan omstiller vi oss til de nye kravene? 

Gardermoregionen

  • Hvor går veien - nå? 

Du kan lese mer og melde deg på årets konferanse her: gardermokonferansen.no

Eller du gå rett inn og kjøp billett her: Påmelding Gardermokonferansen 2020

Ønsker du mer informasjon send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss på 64 82 22 90

Program tidligere Gardermokonferanser

Gardermokonferansen 2018Gardermokonferansen 2017Gardermokonferansen 2016Gardermokonferansen 2015Gardermokonferansen 2014Gardermokonferansen 2013Gardermokonferansen 2012
Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.