• Et aktivt miljø for næringsutvikling!

  Et aktivt miljø for næringsutvikling!

  Innovasjon Gardermoen kan tilby et bredt spekter av aktiviteter du kan velge mellom.
 • Møteplasser

  Møteplasser

  Gjennom ulike møteplasser legges til rette for nettverksbygging, erfarings- og kompetanseutvikling blant bedriftene i regionen.
 • Delta på aktiviteter

  Delta på aktiviteter

  Utnytt det å være medlem i et felles nettverk. Det kan lønne seg på både kort og lang sikt.

Gardermokonferansen

Gardermokonferansen

Deltakelse på Gardermokonferansen gir gode muligheter til å treffe nye kontakter, få utvidet egne nettverk og bygge nye relasjoner!

Les mer...

Temamøter

Temamøter

Målet med temamøtene er å øke bevissthet og kunnskap på sentrale bedrifts- og fagområder, og gi impulser til nytenkning og nyskapning.

Les mer...

Kurs og seminar

Kurs og seminar

Vi arrangerer kurs og seminarer der temaene varierer, men hvor fokus alltid ligger på å tilføre ny kunnskap som kan gi nytteverdi for bedriftene.

Les mer...

Nettverksmøter

Nettverksmøter

IG tilbyr sine medlemmer å delta i egne nettverksgrupper. I nettverksgruppene søker man aktivt etter nye forretningsforbindelser.

Les mer...

Møteforum

Møteforum

Et møteforum er en dag med effektive salgsmøter hvor alt er lagt til rette for at din bedrift skal treffe nye kunder og leverandører.

Les mer...

Program tidligere Gardermokonferanser

Gardermokonferansen 2018Gardermokonferansen 2017Gardermokonferansen 2016Gardermokonferansen 2015Gardermokonferansen 2014Gardermokonferansen 2013Gardermokonferansen 2012
Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.
Ok Nei