Eidsvoll Næringslivsforum og Innovasjon Gardermoen inviterer til Frokostmøte for næringslivet tirsdag 12. mars 2019 kl 0800-1000

Badet Kulturtun,  tirsdag 12. mars 2019 kl 0800-1000

Eidsvoll Næringslivsforum og Innovasjon Gardermoen inviterer til Frokostmøte for næringslivet i Badet Kulturtun, Eidsvollbakken 42, tirsdag 12. mars 2019.

Program: kl 0800-1000. Frokost serveres fra kl 0730.

Les mer …

Velkommen til fag & frokost, vi snakker om GERILJA-markedsføring!

Frokostseminar med Allkopi

Markedsføring kan være skikkelig morsomt  og det gøyeste av alt er gerilja-markedsføring. Bli med og lær hvordan du gjør gull av gråstein og skaper uttrykk som setter uslettelig  inntrykk!  Velkommen!

Dato: 21. mars 2019
Sted: THON HOTEL OSLO AIRPORT tid: 08.00 - 09.30
Tema: Gerilja-markedsføring
Påmelding: Innen 14.mars

Du er invitert av Allkopi NetPrint Gardermoen Balder Allé 2, 2060, Gardermoen Tlf. +47 67 49 51 20

Påmelding →

Mette Kathrine Blåfjell ny prosjektleder i IG!

Mette Kathrine Blåfjell ny prosjektleder i IG!
Mette Kathrine Blåfjell

Mette Kathrine Blåfjell er tilbake i IG som ny prosjektleder i full stilling.  Hun har utdannelse innenfor økonomi, markedsføring og salg, har variert yrkesbakgrunn og bred erfaring, og kommer nå fra stillingen som daglig leder i STS Education AS i Oslo.

Mette har deltatt i oppstart av flere selskaper og oppbygging av tjenester fra scratch. Hun har også jobbet med arrangementer og møteplasser, og har god kunnskap og erfaring i markedsføring gjennom sosiale medier. Mette liker å jobbe i team og trives med å være bindeledd mellom bedrift og kunder.

Vi er overbevist om at hun vil bidra til å utvikle våre tjenester og gjøre oss mer synlige i regionen. Hun har alt startet sitt arbeid hos oss, og fases nå inn i sine nye funksjoner.

Ta vel imot henne når hun tar kontakt!

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
tlf 64822290/mob 90636696

Runar Bålsrud ny daglig leder i IG!

Runar Bålsrud ny daglig leder i IG!

Runar Bålsrud blir ny daglig leder for Innovasjon Gardermoen. Han har en solid og spennende bakgrunn fra Forsvaret, og har de siste 11 årene vært ordfører i Hurdal kommune.

Med sin erfaringsbase bringer han ny kompetanse inn i IGs bedriftsnettverk, og vil bidra til nytenkning og utvikling mot fremtiden.

Runar begynner i 50 % stilling 1. feb 2019.

Les mer i Eidsvold Ullensaker Blad (for abonnenter)  for mer informasjon.

Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Mer informasjon om cookies. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.
Ok Nei
Abonner på nyhetsbrev